Buitenspeeldag Vinkhuizen 12 juni 2017

      Reacties uitgeschakeld voor Buitenspeeldag Vinkhuizen 12 juni 2017

Woensdag 12 juni jongstleden was het weer zover, het was wederom tijd voor de roege superhelden om in actie te komen en de buitenspeeldag in Vinkhuizen te voorzien van de nodige superhelden en superheldenspelletjes.

Er was zelfs een echte Ghostbuster opkomen dagen die ervoor zorgde, dat de kwaadwillende booswichten in de buurt op veilige afstand bleven. Hij had hiervoor de hulp ingeroepen van Ironman die bij hoge uitzondering vrij af kon krijgen van de Avengers om bij deze feestelijke aangelegenheid aanwezig te kunnen zijn. De overige aanwezige superhelden hielpen achter de schermen incognito mee om alles in goede banen te leiden en de aanwezige kinderen te helpen met de superheldenspelletjes zoals de Kop van Jut met de Hulk en Thor, spinnen wippen met Spiderman, Iron man golfbalsjoelen en de superhelden/schurken schiettent. Het was een drukte van belang bij de spelletjes en de kinderen hadden ouderwets plezier in het buitenspelen (Ja, dat kan nog in deze high tech tijd, de hele dag geen enkel kind gezien die met een smartphone in hun handen liep).

Het was wel dringen geblazen bij de kop van Jut en de superheldenschiettent maar er is geen wanklank gevallen en zonder ruzie te maken wachtte elk kind netjes tot hij of zij aan de beurt was. De massaal uitgerukte buurtkinderen lieten de kans om samen met de Ghostbuster en Ironman op een foto te worden vereeuwigd niet onbenut. De vele blije, stralende en dankbare kindergezichtjes deden de roege superhelden team enorm goed en zorgden dat we allen een tevreden gevoel over het verloop van de dag overhielden. De catering was ook goed verzorgd, er waren genoeg broodjes, rijkelijk beleg en aan drinken was gedurende deze warme dag ook geen tekort. Hiervoor dank. We hebben net als de buurtkinderen oprecht genoten van deze (toch wel warme) buitenspeeldag en mocht onze hulp wederom gevraagd worden, dan staat onze roege superheldenteam weer paraat om de volgende keer weer met volle overgave z’n diensten aan te bieden en kindertjes een mooie dag te bezorgen. Wordt zeker vervolgd…