Het is woensdag 13 juli 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Het is woensdag 13 juli 2016

Roege Boys | BiertjeHet is woensdagavond, 13 juli 2016

Afgelopen zondagmiddag, mooi weer, ik zit samen met mijn meissie op het balkon. “Heb je mijn laatste blog al gelezen? Of eigenlijk… Het zijn er twee want Johan had die van de week daarvoor ook nog niet online gezet”. “Nee lief. Wil je ze voorlezen?” En ik begin met mijn voordracht. En toen kwam ik er achter….: Wat ben ik verschrikkelijk langdradig! OMG! Vanaf nu dus kortere blogs!

Vanmorgen weer samen gezeten met Sherlock, Annelies, Evert, en Tanja om verder te praten over het dagbestedingsproject. We hebben mooie grote stappen gezet. Het is leuk om in zo’n groep met enthousiaste mensen mee te denken. Er is draagkracht bij alle partijen. Vanavond tijdens de koffie praat ik de andere boys even bij.

Er gebeurd weer van alles om mijn heen op dit moment. Een ding valt op in de studio. Geen muziek! Na het draaien van een update moet HJ de PC herstarten. Het is even akelig stil op Radio Vinkhuizen.nl. Plop, achter mijn wordt een flesje bier open getrokken. O nee, Klaas verwisseld zijn been. In het kader van kort van stof: Ricardo zaagt zonder te stuiteren, Wim boort zonder blikken of blozen, Roy trekt spijkers uit een plank zonder handen en Marcel zaagt een plank zonder werkbank.

Marcel roept iedereen bijeen. De lampen gaan uit in de werkplaats. Er is weer een prototype special effect klaar en die moeten we testen. Het idee is angstaanjagend, de uitvoering moet worden verbeterd.

De avond gaat voorbij, we ruimen op. Het was weer een mooie avond in Vinkuizen.