Het is woensdagavond 22 juni 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Het is woensdagavond 22 juni 2016

Het is woensdagavond 22 juni 2016.

In de werkplaats van De Roege Boys wordt hard geklust. Tevreden kijk ik vanuit de studio naar de boys. Roy en HJ zijn bezig met fietsen, Johan met de website en de radiozender, Marcel en Raimond zijn bezig met houten spelletjes te maken, Ricardo rent wat heen en weer met een buis aan zijn mond als vuvucela en Klaas zet de koffie. De spaanders en flauwe moppen vliegen je om de oren…… Het lijkt alsof we onze draai hebben gevonden in Backbone en tevreden schrijf ik deze blog.

Waar zijn we momenteel mee bezig? Zoals gebruikelijk zijn we meerdere projecten door elkaar heen aan het doen. Onderstaand een aantal van deze projecten.

De eerste decors voor de spooktocht zijn gemaakt. De advertentie voor vrijwilligers is klaar en de verhaallijn voor 2016 is globaal rond. Met z’n allen leven we uit naar 29 oktober…

Na wat opstart problemen is radiovinkhuizen.nl nu weer in de lucht. In verband met de gedateerde hardware wordt er veel van de creativiteit en  het doorzettingsvermogen van Johan gevraagd. Gelukkig is hij niet voor een gat te vangen….

Volgende week donderdagochtend komt “Roeg en Roem” bij ons ontbijten, het netwerkplatform gevormd door koplopers in dorps- en wijkvernieuwing. Twee maal per jaar organiseren zij een ontbijt voor hun kerngroep op een inspirerende locatie. We voelen ons vereerd dat ze deze keer ons komen bezoeken. Alleen moeten we de werkplaats nog wel opruimen…

Na de buitenspeeldag, waarbij onze eigen gemaakte spelletjes weer goed in de smaak vielen, zijn we bezig met speelapparaten voor de burendag in september en End of Summer in augustus. Er worden weer prachtige creaties geschept door de fantasie van de boys.

Tijdens het koffiedrinken sloeg de fantasie weer op hol. Het nieuwste kinderspel van De Roege Boys: ***EXTREME DAMMEN*** Een groot dambord, daar omheen een stelling gebouwd,  je hangt er boven in een parachutegordel. Prachtig… Geweldig… Maar…. Tijdens het bespreken van de uitvoering bleek het toch ingewikkelder dan gedacht. Nadat we met z’n allen alle mogelijkheden hadden doorgesproken, alle alternatieven, alle alternatieven van de alternatieven, kwamen we toch tot de conclusie dat dit geen haalbaar idee was… EN weer verdwijnt een briljant in de Vinkhuizense zwoele zomernachtlucht…

De koffie is op. Nog even een half uurtje afmaken waar we mee bezig zijn en dan opruimen. Ik eindig deze blog zoals ik ook ben begonnen. Tevreden kijk ik vanuit de studio naar de boys. De spaanders en flauwe moppen vliegen je om de oren…… Het lijkt alsof we onze draai hebben gevonden in Backbone en tevreden schrijf ik deze blog.