Spooktocht – editie FC

      Reacties uitgeschakeld voor Spooktocht – editie FC

Een spooktocht houden op een bijzondere locatie zoals in een voetbalstadion. Niets is onmogelijk bij De Roege Boys, want samen met de FC Groningen Junior Club werd het Hitachi Capital Mobility Stadion omgetoverd tot een angstaanjagend horror stadion.

De kinderen van de Junior Club werden door twee nonnen opgevangen in het restaurant bij de hoofdingang en werden daarna het gebouw in gestuurd. Het parcours liep door de spelerstunnel, langs de zijkant van het veld, over de tribune en uiteindelijk door de tunnel voor de gasten weer naar buiten.

Onderweg waren er diverse acts en decors, zoals Herr Doktor, het schilderij, Igor de elektrocuteur, het motorzaagvarken, de waterspuwer, Madame Leota en aan het eind de tunnel met morphsuitmannen…

Uiteindelijk werden de kinderen weer opgevangen in het restaurant. Het bleek wel erg spannend: sommige kinderen durfden in het parcours niet verder en gingen onder begeleiding door of weer terug. Ook werd er wel eens gehuild naast het oorverdovende gegil. Maar ondanks dat werd de spooktocht toch gewaardeerd door de kinderen met een dikke 10!

Het team van Spooktocht – editie FC