Timmerdorp Vinkhuizen 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Timmerdorp Vinkhuizen 2021

Doe mee met ons Timmerdorp en bouw jouw eigen hut! In de zomervakantie ga je twee dagen lang timmeren, zagen en bouwen om de allermooiste hut te maken.
Dit doe je samen in kleine groepjes en onder begeleiding van een timmercoach en helpende ouders. Nog nooit eerder een hut gebouwd? – grijp dan nu je kans en doe mee!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden

timmerdorp hut

Ons Timmerdorp is voor kinderen uit Vinkhuizen van ongeveer groep 6 t/m 8 (dus zo’n 9 t/m 12 jaar). De deelname is geheel gratis. We gaan aan de slag in de tweede week van de zomervakantie op maandag 19 en dinsdag 20 juli van tien tot drie. De bouwplaats is achter het gebouw ‘Magma’ aan de Metaallaan 255. Lunch voor de deelnemers en vrijwilligers is inbegrepen, want van bouwen krijg je nou eenmaal lekkere trek.
O ja, doe die dagen je ouwe kleding aan en neem, als het kan, een eigen hamer mee (of die van pappa). En ook zagen (van mamma, oma, opa, buur of weet-ik-veel) zijn zeer welkom.
Deelname is wel op eigen risico, dus vraag altijd even toestemming van je ouders/verzorgers.
En ben je een handige ouder/verzorger en wil je meehelpen om samen met de kids iets leuks te bouwen, dan kan dat natuurlijk ook!